Monday, October 10, 2022

A plumen design izzó

A plumen design izzó

kép: plumen.com

Az izzó élettartama 8-szor hosszabb, mint egy hagyományos izzóé, 80 %-os energia megtakarítással bír, és még szép is. Díjat is nyert, mégpedig 2011-ben a Brit Insurance Design of the Year in 2011 díját.

A kialakítási munka sok időbe, pénzbe, energiába telt. A különleges design-t nem titkolt módon azért találták ki, hogy ezzel elősegítsék az alacsony energiafelhasználásra való áttérést. A Plumen 001, és 002 dizájnerei Samuel Wilkinson, és Bertrand Clerc voltak, akik igazán precízen kezelik az absztrakt formákat. A Plumen 001 majdnem olyan fényes, mint egy hagyományos 60 wattos izzó, teljesítménye 11 watt. Foglalat: E27, színhőmérséklet: 2700, fényáram: 680lm, élettartam: 8000 üzemóra.

A Plumen 001 nem használható minden környezetben annak nagy volta miatt, de a Baby Plumen igen, és Japánban már nagyon népszerű.

Valami új

Érdekesség, hogy a Plumen 002-t a Kickstarter pénzgyűjtő oldalon keresztül indították el. Sikerrel, hiszen 17 nappal a határidő lejárta előtt már a várt összeg (20 000 dollár) közel dupláját érték el. A pénzügyi hozzájárulás mellett itt pozitív megerősítést kaphatott az izzók bevezetésének szükséges volta. Ez a verzió alacsonyabb fényerejű, mint az előző, olyan lámpakörte, ami szórtabb fényt ad. Otthonosabb, lágyabb fényt ad. A Plumen 002 készítése során több száz prototípus készült. Elnyerte az ELLE decoration Brithis Design díját! A 30W-os izzók teljesítményét nyújtja, de a fogyasztása csak 7W. Fényereje 290 lm, színhőmérséklet 2500-2700K. Élettartam 8000 óra (8év). Foglalat: E26, E27, vagy B22 bajonett.

Így használd őket

Ernyő nélkül a Plumen 001 és a Baby világos helyekhez használatos, pl. konyha, fürdőszoba. Az ernyős Plumen 001, és az ernyő nélküli Plumen 002 sötétebb helyeken, mint például nappalikban, étkezőasztalok felett érvényesül jól. Hamarosan készülhetnek az izzók LED-es verziói is.



LED izzós beépíthető lámpák LED izzós beépíthető lámpák LED izzós beépíthető lámpák LED állólámpák LED állólámpák LED állólámpák Konnektorba dugható fali lámpák Konnektorba dugható fali lámpák Konnektorba dugható fali lámpák

Sevinc

Sevinc csillár, Sevinc nagy lámpa, Sevinc pezsgőburás lámpa, Sevinc  kristály lámpa, Sevinc kristálylámpák, Sevinc kristálycsillárok, Sevinc kristályok, Sevinc kicsi lámpa, Sevinc falikar, Sevinc függeszték, Sevinc kapcsolós lámpa, Sevinc álló lámpa, Sevinc asztali lámpa, Sevinc hosszú lámpa, Sevinc olcsó lámpa, Sevinc antik lámpa, Sevinc spot lámpa, Sevinc kültéri lámpa, Sevinc gyerek lámpa, Sevinc kerek lámpa, Sevinc négyzetes lámpa, Sevinc kocka lámpa, Sevinc réz lámpa, Sevinc színes lámpa, Sevinc fehér lámpa, Sevinc króm lámpa, Sevinc   előtéri lámpa, Sevinc fürdoszobai lámpa, Sevinc konyhai lámpa, Sevinc halószobai lámpa, Sevinc hangulat lámpa, Sevinc mennyezeti lámpa, Sevinc budaörsi webáruház, Sevinc budaörsön lámpaweb, Sevinc lámpa webáruház, Sevinc olaszlámpák, Sevinc töröklámpák, Sevinc lámpa, Sevinc Globo lámpa, Sevinc Ideal lux lámpa, Sevinc lámpa, Sevinc lámpa, Sevinc Kolarz lámpa, Sevinc lámpa, Sevinc stb. Több, Sevinc főleg modern stílusú lámpát is bemutatott nemrégiben a Nowodvorski és az ideal lux melyek felkerültek webáruházunk kínálatába. Ezek kiegészültek most az legújabb modelljeivel, Sevinc melyek között nagyrészt a LED-es, Sevinc energiatakrékos és modern lámpák dominálnak, Sevinc de megtalálhatóak a választékban a klasszikus stílusú Vintage család legújabb tagjai is.  



KW9bee2b59a6087ad6b81f4ad7f3e8b5c4

No comments:

Post a Comment

A tiszta üveg titka - Hogyan válasszunk megbízható üveges szolgáltatást

 A tiszta, ragyogó ablakok otthonunk egyik legfontosabb elemei. Nemcsak a kilátást teszik szebbé, de növelik a napfény mennyiségét is a laká...